Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Min lilla dag.

Skrev klart och lämnade in en tentamen, efter det så skrev jag klart en uppgift i mobbning i lärande miljöer. Dagen gick så fort så innan jag visste ordet av var det dags att hämta William. Tog med William hem, sen drog jag, Björn och William till Sågmyra. Gick på lager köpte en tröja till William för 50 kronor men inget mer. Hittar aldrig något på såna där ställen. Kikade förbi inne på bubbleroom också men är inte riktigt min grej där, så flickiga kläder typ. Såg ett par trosor från sexy by sweden var väl ungefär det enda jag kunde tänkta mig köpa där och dom köpte jag inte. Tog kurvig väg hem, jag satt och var helt grön i ansiktet så Björn fick stanna mitt i skogen för jag skulle ut och spy, kom dock inga spyor. Jag vet att folk sa att åksjuka växer bort, tyvärr så mår jag lika illa nu som jag gjorde som barn när jag åker bil, eller ja egentligen ALLA fordon. Är absolut inte kul.

Väl hemma nattade jag William och kollade på Pretty little liars sista avsnittet för säsongen, börjar igen 14 Juni. Jag är helt förälskad i den serien, tycker verkligen alla borde se den.
Hehe jag började följa den efter att en tjej skrev i min blogg i höstas att om jag gillade The secret life of the american teenager borde jag se den också. Så nu är jag fast på måndag börjar The secret life of the american teenager igen SOM jag längtat, nu ska jag äntligen få se hur gravid Adrian är hehe. Sen är det bara några veckor tills the vampire dairies börjar igen också. Jag är halvt beroende av tv-serier tror jag, det är mitt kvällsmys.
Följer förresten 1 unge i minuten också vilket är rätt intressant då jag aldrig brukar kolla på sånt annars, just fyran. Kollar kanske på den kanalen 1 gång om året fast är lite roligt att faktiskt börja ta mig tid att se på tv, för sen jag fick William har jag bara sett på tv genom internet, olika sidor som tillåter gratis tv-tittande genom gränserna. Jag föredrar utländska serier, och jag hatar texter när jag ser på amerikanska program för enligt mig översätts program helt fel. Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.