Har lite dåligt samvete för att jag inte bloggat idag. Dock har jag pluggat hela dagen så bloggen kändes något avlägsen. Tog en promenad i det fina vårvädret med William och Björn, gick ner vid lasarettet och kikade på bygget av nya kvinnokliniken, en grund var lagd. Sen drog vi ner mot stan, köpte en glass till William och Björn. Kikade på egnellska huset då William var sugen på att se hur långt bygget kommit, sen började vi bege oss hemåt. William är rolig, pizzabagaren hälsade på oss (inte för vi äter där speciellt ofta men han känner ändå igen oss). Så sa jag, han är trevlig. Då säger William (Ja skaffa ett barn med han då!) HAHA, jag och Björn började garva. Man ska inte skratta åt barn, men det var humor från Williams sida. Vissa barn skulle inte ta det så, men William har alltid snabba repliker och svar på tal så det var med skämt han sa det. Han för så himla rolig, humor rakt igenom.

Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig snart. Fick meddelande på facebook idag om jag ville bli stylad imorgon bitti. Tjejen som ska styla mig går makeup artist utbildning och undrade om jag var ledig, det är jag så blir nog riktigt roligt tror jag.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: