Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Ett span

Ligger på söffe och glor på tvn.En unge i minuten.William sover så klart.
Hehe vi hade seminarium idag och dialekter och då framför allt dalmål i form av ortsmål var riktigt spännande önskar att jag kunde tala orsamål faktiskt.Det ända jag kan säga, wein jetter du då? Eller Ig jetter madeleine, eller sketshi som en qwött…Och då har jag inte rätt uttala.Ja jag kan ju ”i trodd i skull daya” också då men inte mer en så.Tyvärr.
Nya harry potter filmen damp ner från brevlådan idag.William var eld och lågor.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: