Hade seminarium idag, efter det drog jag till brossan en sväng. William och Björn skulle till Kniva för att fortsätta bygget på träkojan som de började med förra helgen.
Eftersom brossan skulle baka köpte jag mjölk och äpplen åt honom. I en låda på maxi hittade jag en bondfilm blu-ray för 29:- har aldrig sett Bond och tror väl egentligen inte det är något för mig. Men William kanske kommer gilla Bond i framtiden. Den fick följa med hem.Efter jag varit hos brossan kom Björn och William och hämtade mig, vi åkte till Björn och åt tacos.

Dagen har egentligen bara försvunnit, har i alla fall sett the vampire diaries och nu måste jag gå och sova. Jag och Lisa ska skriva klart vår uppsats om sex och samlevnadsundersvisning i grundskolans tidigare år imorgon förmiddag.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: