Tweenieåldern

Godmorgon!

Klockan 4.00 vaknade jag och kunde inte somna om. Jag känner mig själv så väl att jag vet att har jag väl vaknat kan jag inte somna om. Fyra är den värsta tiden att vakna på för då är det kört att försöka tvinga sig själv till sömn. William sover i alla fall och de är väl huvudsaken.

Ska plocka fram lite kläder åt honom. Skulle i och för sig kunna vika tvätten nu så är den klar sen. Kvart över fem en lördagsmorgon, vet inte om jag ska tolka detta som en bra eller dålig sak. Vädret är i alla fall härligt. Ser hur solen börjar gå upp över Lugnet. Lite roligt egentligen det här, ute ser det precis ut som morgonen brukar gjort de gånger jag varit chaufför till Björn under Rättviks-marknad, snart är det den tiden igen. Känns lite ruckande det här året dock, är liksom påsk nu på torsdag och de är ju snart Maj, annars brukar det vara snö runt påsken. Jag ogillar påsken, brukar alltid känna mig fast och låst. Påsken för mig är sån där högtid när jag inte riktigt förstår syftet med att fira, de skulle vara ledigheten kanske?

Nä om jag skulle tagit och fixat med den där tvätten kanske. Lisa kommer ju hit om några timmar, ska bli skönt att skriva klart den där uppsatsen. Alltid skönt med färdiga projekt. Fast det brukar alltid dröja med betygsregistrering av någon outgrundlig anledning. Jag vill ha allt sånt gjort på en gång, löjlig kanske men jag ogillar att vänta. Det där med tålamod har aldrig riktigt varit min grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: