Det är härligt, härligt, HÄRLIGT att det äntligen är VÅR. Jag älskar den här perioden, solen som skiner, “ballen” som äntligen är ren och städad. Har kollat lite på Clas Ohlson och hittat lite jag vill inreda min balkong med, jag har så himla tråkig balkong så skulle gärna vilja göra den fin och hemtrevlig på något vis. Vill faktiskt kunna sitta där ute ibland. Så tänkte faktiskt köpa Trall från Clas Ohlson den kostar endast 129:- kr för ett fempack och då kanske jag bara behöver 2-3 stycken. Skulle bli så fint därute, blir ju mer som ett rum bara genom att göra om “botten” lite. Är även sugen på att köpa en box att lägga stolsdynor i, ska kolla runt lite.

William leker i alla fall med sin kompis just nu på Williams rum, ett skulle kompisen hem så då tänkte jag försöka komma fram till vilken lunch William ska äta. Har även nån tanke på att gå och handla. Är lite sugen på att laga någon god middag. Ska höra om Björn ville komma hit eller inte.

(adress till bilden)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: