Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En vanlig kväll hos oss i Falun.

Ikväll fick William äntligen chansen att höra den saga han önskat sig ett tag. Super-Charlie, jag och William var båda förväntansfulla och boken gjorde oss inte besvikna. VILKEN bok, här snackar vi en bok som jag som vuxen helt såg igenom pikarna i, pikar till alla de misstag många vuxna gör. Boken speglade lilla Charlie en stark superbebis som irriterar sig på ”snuttiga-ord” och föräldrar som inte fattar någonting. Jag är imponerad, helt klart en barnbok alla föräldrar, mor&far-föräldrar borde ta sig tid att läsa.
Är riktigt glad över min vinst, den passade vår familj perfekt.

William sover och jag hör han snusa inifrån sitt sovrum, själv sitter jag här. Iförd min vita morgonrock jag fick av mamma 2004, när jag väntade honom. Skön morgonrock detta, under bär jag en pjamas som för mig längtansfullt till min säng ett par meter bort, ska bli skönt att krypa ner där om ett slag. Tills dess ska jag dock försöka förändra min fältstudie lite till. Imorgon blir det sex- och samlevnadsundervisning kursen, absolut sista  eftersom den nu går i graven. Vi ska ha våran examensuppsats hemma hos vår lärare som bjudit dit oss, blir lite ”knytis”.

Jag klättrar alltid upp i Williams säng på kvällarna,
för att vi ska kunna läsa en stund.

William väntar på sagan.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: