William


Vi två.

*
Men ibland vill han strypa sin mamma.


Jag försökte in i det sista att försvara mig.


Men William gjorde sista slaget!


Lycka över att ha strypt sin mor.

(Inga personer kom till skada under fotograferingen) ;p

8 kommentarer

  1. Hehe, söta bilder! 🙂 tur att ingen kom till skada 😉

    Haha, vad roligt! 😀 Och tur att det inte bara är jag som är ett frågetecken 😮 vi gick igenom det på seminariet i tisdags och ojojoj, var inte mycket som blev bättre 😮 särskilt inte när hon sa att man måste kunna nominalfraser och bisatser när man är klar med kursen 😮

    1. Ida – Tack :-p .

      Huuu, jag har ingen aning om jag kommer fatta det dära. Fick dock förklarat för mig igår lite mer om bisatser, en bisats är tydligen en mening som måste haft någonting innan tex du kommer? Skulle kunna blir som en fråga som jag förstod det. Att det måste finnas någonting innan. Men jag har svårt för sånt där, förstår inte hur jag ska kunna fixa den kursen 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: