Igår fick jag ett mail att jag vunnit boken Super-Charlie av Camilla Läckberg genom en tävling jag var med i från föräldrar och barn.
IDAG damp den ner i min brevlåda. Jag lovar att jag blev rejält glad för vinsten! Paketet innehåll boken samt CD. Jag har en kille här hemma som kommer bli rejält glad! Hans mamma är också glad så klart!

😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.