William Tweenieåldern Rättviks vårmarknad 2011.
Tweenieåldern

Rättviks vårmarknad 2011.

Dit ska vi; Jag, William och Björn. Var flera år sen jag var där och kikade, har planer på att köpa strumpor och en plånbok. Förstår inte vart alla strumpor tar vägen, på tal om strumpor. Hur uttalar ni strumpor? Säger ni STRUMPOR eller strumper? Jag säger strumper, undrar om det är dialektalt kanske?

Drömde att jag hade en piercing i ögonlocket inatt, jätte obehagligt var det. Så beslutade jag mig för att ta ur den. Så satt den typ fast och det gick inte, fick liksom slita då slant den rakt genom ögonlocket och träffade mina framtänder så dom slogs ur på mitten, fick panik och ville ringa tandläkaren så började googla saken. HAHA, alltså de var helt sjukt men fy fan, undra om någon piercat ögonlocket och i så fall om det liksom inte skadar ögat? Någon som vet?! För att förtydliga en sak har jag inte planer på att prova själv.

Näe de kanske är dags att ta sig en dusch!

Tar nog med systemkameran till Rättvik, kan ju vara roligt att visa bilder 😉 .

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: