Lärarprogrammet

Helger.

På helgen är jag aldrig tipptopp med bloggandet. Mycket för jag inte anser mig ha tiden att sitta och skriva sida upp och ner. Det känns som jag hellre möter världen en helg än att sitta här och fördriva den. Visserligen har jag fördrivit min tid idag med att somna på soffan. Sov i två timmar utan hejd och kände mig lika vilsen när jag vaknade som innan. SOVA, ett ord värt att lägga på minnet?

Förstår faktiskt inte varför jag är så trött på sommar halvåret det är som min kropp bara vill sova och sova, sur blir jag också. Sur utan egentligen anledning som att musten flugit ut genom ytterdörren för att fånga solen. Jag har en aning om att det handlar om allergi, sen kanske också att jag vill att det ska bli sommarlov nu. Just de, SOMMARLOV… Mitt sommarlov består av 3 högskolekurser då jag insåg i sista minuten att det var 22,5 hp som var heltid den här sommaren. Fast sommarkurser brukar vara softa, inga direkta jobbiga uppgifter och jag får tid att njuta med William. En hel sommar bara för mig och honom, han får sommarledigt hela sommaren. När sommaren är slut börjar jag PGII och sen har jag bara den kursen och PGIII kvar så är jag lärare, det är märkligt, jag minns när jag började lärarprogrammet nu är jag snart klar, färdig finito. Tiden har passerat med en himla fart, det är märkligt vad tiden kan göra. TIDEN ja, undra vad jag gör om ett år till? Sitter här med min C-uppsats, och funderar över vad som ska ske. Jobb och annat? Det var en gång en flicka utan framtidsvisioner, idag är hon en kvinna som snart har livet under sina fötter. Livet kan ta drastiska vändningar, jag älskar livet.

4 Comments

  1. Får man svara på kommentarer i din blogg nu?^^ hittade inte åt någon gästbok 🙂

    Isåfall:
    Sv; ja vi bor i lägenhet. dock är vår hyresvärd typ skitskum. Tog över ett år innan vi lyckades få nya nycklar (vi kom inte åt tvättstugan eller porten efter 9, vi fick låsa vår dörr med en sån lång osäker nyckel).
    Så jag vet inte om jag vågar klaga x’D haha

  2. Härligt att det inte är så mkt kvar av skolan för dig. 🙂

    Svar: Japp, ska försöka få rutavdrag eller vad det nu heter. :p Men vad jag fatta så lär företaget ha a-skattsedel då eller nå sånt. Som sagt, inte så insatt. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: