Lärarprogrammet

På dålig humör

Känner mig på dåligt humör och anledningen finns i det privata inlägget, av olika skäl har jag de privat också. Dagen har bestått av seminarium vilket var roligt. Åt på mc donalds till middag, imorgon ska jag gå och köpa ägg och sen blir det ägg från torsdag till söndag om inte ännu längre, men brukar köra med det stenhårt i några dagar och sen gå över till GI, tänkte ha några kilon borta till rockstad Falun 3-4 Juni. Ser verkligen fram emot det, bra musik och skoj. KÖP biljett om du inte redan gjort det!

 

5 Comments

 1. Förstår inte hur du klarar en sån diet! Men det är ju bra när det funkar för dig 🙂 Jag skulle nog bara bli dödligt less 😛
  Tänkte höra också om man kan få lösen?

  1. Malle – Just den här gången vill jag inte släppa det lösenordet av privata skäl, är ganska känsligt.

   Jag tycker det funkar, fast är ju olika hur man är som person 🙂

 2. Svar:
  HAha..känner igen det där x) så där är J också, känner typ allt och alla och jag bara..öh? haha..
  Då är vi två då..så känner jag med men ibland så kan jag få en känsla av att folk “vet vem jag är” ändå på något vis..via deras blick.
  Har ju fått kommentarer att folk har sett mig på stan osv men fattar inte hur dom kan känna igen mig 😛 haha..ajg suger på sånt själv dvs känna igen folk via att bara sett dom på bilder osv x) för en bild säger mer än 1000 saker..

  1. Hannele – Hehe, tycker det är lite läskigt att se folk i verkliga livet *hehe*. Alltså om man skriver/läser med folk så bildar man sig en uppfattning om personerna men sen när man ser dom så blir man nervös för det blir så skumt. Man får liksom en bild av att folk bor i datorn typ *S* 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: