Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Kommentarer och trötthet.

Har fått massa fina kommentarer jag inte haft tid att svara på. Har lite fullt upp just nu, men om allt blir som planerat har jag tid från och med ikväll. Just nu ska jag till högskolebiblioteket och kopiera lite texter, sen har jag seminarium klockan 13.00-14.30 så då ska jag passa på att vara aktiv där. Ska på ljusparty ikväll, kommer dock som det ser ut nu inte handla något, får så sjukt lite CSN denna månad eftersom det är ett visst glapp mellan sommar och höst/vårstudierna. Ska läsa i sommar också, kanske glömt tala om detta? Jag vill att William ska få sommarlov och själv vill jag kunna göra saker på sommaren inte jobba vecka efter vecka och helg efter helg och missa en hel sommar med William.

Nu ska jag ta och duscha, tiden går ju så fort framför datorn.

5 Comments

  1. Självklart spider jag inte vidare. Mailade tillbaka med mitt lösen t min hemliga blogg om du ville ha det? Eller du kanske redan hade haha de e så många som frågat och fått de kommer inte ihåg 🙂

  2. Svar:
    Tyvärr så har dom bara mjölkfri ersättning vilket vi har redan här hemma 🙂
    Tack för tipset iaf! ^^

    Aaaah..hahaha..ja där håller jag med dig om x) lite är lite läbbigt, haha..
    Så där har jag också tänkt på att dom bor i datorn x) HAHAHAHA..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa