fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite morgonstund.

På min väg till Williams skola idag, passade jag på att fota honom. Idag ska dom träna inför tema-festen som är ikväll, ska bli spännande att se musikalen hans klass ska göra.


Buse


Jag får solen i ögonen mamma!


=)

6 Comments

      1. Nej det är inte skadeglädje… Men vi föräldrar tycker det är gulligt medan barnen kanske tycker eller kommer att tycka att det är jättepinsamt. Själva skulle vi ju aldrig ställa upp, åtminstone inte jag… Jag tror att alla påtvingade pjäser i skolan gjorde att man fick scenskräck istället för tvärtom som nog var meningen. Själv var jag tandsköterska, hockeyspelare och jag vet inte allt! Och led av varje minut!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: