fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Tada!

Idag är William friskare, vaknade 5,30 och ville ha frukost vilket jag såg som en bra tecken. Han åt lite och sen har han spenderat morgonen med att se på tv och nu är han vid datorn. Själv vaknade jag inatt med jorden jävla magknip. Börjar fan fundera om det är vitlök jag är överkänslig mot? Varje gång jag äter lök så får jag grymt ont i magen och ligger och kvider.

Nu vill William ha hjälp med något, förmodligen bara något med facebook. Snart duschen för min del.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: