fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

William sjuk.

Direkt efter jag fixat mig i morse tog jag med William till högskolan för att få lite litteratur till min tenta. William satte sig i biblioteket och spelade DSi Xl, när vi kom hem så satte han sig i soffan och sa att han frös. Nästa stund jag kommer dit har han lagt sig under en filt och ser blek ut tog tempen 39.2, han brukar aldrig ha så hög feber men han har legat och sovit sedan dess, vaknat för lite vatten och somnat om. Älsklingen, har därför inte orkat skriva idag. Eller ja skulle kunna bloggat man har hellre spenderat tid med William, det känns ju liksom viktigare.

Ska gå och lägga min strax. Hoppas ni haft en fin dag 🙂

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: