Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Glimtar från mitt liv.

Björn hörde av sig och frågade om vi ville äta thaimat idag, var dock grymt svårt att få tag på någon då allt i stan var stängt. Så kom jag och tänka på den som finns vid ÖB så vi drog dit, passade på att gå den än vända och kika. Hittade ett kniv-set där man även fick en skärbräda, det fick följa med hem. Köpte även en dimmer så nu ska en dimmer installeras i mitt kök. Köpte jordgubbar var 2 för 50 kr så passade på.

Drog ut till Kniva och åt maten, William och hans två tremänningar plockade blåbär och sen var det tipspromenad, hade dock glömt pengarna hemma så jag fick helt enkelt stanna och drack en läsk i bystugan. Något min trötta son också gjorde. Efter tipspromenaden så åt vi rabarberpaj (SÅ god) som Williams farmor bakat, och sedan var alla jordgubbar med som jag köpt. Var riktigt mysigt, tyvärr tog jag inte med min systemkamera idag annars hade ni fått jätte fina bilder.

William har lagt sig och jag ska snart se lite på tv.

 

Blåbärsplockande.

William plockade på och fyllde hela burken tillsammans med
Sina tremänningar.

William var trött och slut i bystugan.

Intensivt med sommarlov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.