Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

När telefonen inte är där den borde.

Dagen har bestått av en tripp till mc donalds. Knäppte lite kort där (samlar ju på glasen). I alla fall så var det betydligt fräschare idag så det var inga problem att känna att man ville äta. Satt där och myste med William en stund sen gick vi hemåt. William och jag kikade på ”Pank och fågelfri” och sedan ringde hans kompis på dörren så dom begav sig in på Williams rum och spelade lego Indiana Jones 2 på Williams dator. Björn kom hit och fixade in min dimmer (ÄR så nöjd). Nu blev jag ju också sugen på att byta resten av alla fula lampknappar i min lägenhet. De ser nämligen ut som på bilden nedan har typ 3 moderna resten är såna där 60-tals skit grejer.

I alla fall åkte vi till maxi och handlade, såg barnmorskan som var med efter William föddes där. Kändes lite creepy, haha. Sett henne en gång förut också tycker det blir lite som, OJ finns du utanför sjukhuset ungefär. HEHE, dom ser ju massa folk jämt så dom känner ju knappast igen en men själv glömmer jag inte ansikten. Jag är nämligen sån som alltid kommer IHÅG hur folk ser ut. Ganska jobbigt för det betyder att jag kan se någon på stan sen ser jag samma person nått år senare och vet direkt var och när jag sett personen. Bildminne tror jag det kallas om jag inte minns fel. Har man bra bildminne har man ofta svårt för namn, jag har skit svårt för namn och har du:at folk hela mitt liv.

I alla fall så åkte vi till Björn och åt lite mat, han bjöd på sparris och laxomelett SÅ gott. William lekte ute med grannflickan som bor där. Nu är vi hemma och jag ska se på lite tv när William somnat.

Bilder på lampknappen före och efter ser ni i inlägget under detta. Lägger in bilder från dagen här sen. Min mobil råkade jag nämligen glömma hemma hos Björn.

Smultrontider.

Mc donalds.

Mammans glas.

Middag 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.