Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering Djurfotografering

Bilder från en dag i lekparken.

Jag och William följde med likt jag skrev i förra inlägget min vän och tre av hennes fem barn till lekparken uppe på lugnet idag och fikade och barnen fick leka en stund. Gillar parken där vid lugnet för det är typ aldrig några barn där vilket passar mig utmärkt. Gillar inte att sitta där det är massa ungar, vill hellre ha mig själv och mitt barn samt vännens barn med mig om jag drar till lekplatser. Vi hade i alla fall väldigt trevligt, pratade och jag passade på att fotografera lite. Blev en del bilder på min väns barn men eftersom jag inte lägger ut bilder på andras barn får ni enbart dessa suddiga. William ser ni självklart på bild. Tog några foton på min väns lilla Zelda, är roligt att fota djur och barn tycker jag.

Nu sitter jag här och William har åkt till Björn. Han blir där hela helgen, så blir väl en lång helg för mig.

Åka

Fika
Kaffe i termosar och saft i sportflaskan

Zelda tog sig en tupplur.

Vad pysslar du med?

Zelda

William och hans två kompisar.

Tre vänner.

 

12 Comments

 1. vilka fina bilder 🙂 å vilken söt vovve 🙂
  tack för din fina kommentar 🙂 du klickar på länken i mitt inlägg sen under min text på den sidan så står det rösta på den här kandidaten lr nått 🙂 klicka där och fyll i namn mm 🙂 hoppas att det funkar nu 🙂
  Kram till dig

 2. Vilken mysdag ni haft, och kakan ser ju inte alls så pjåkig ut den heller 😉

  Japp det är malm, ångrar färgen men annars är de bra. Men har inte Ikea så man kan beställa och få det hemkört/levererat? Får du kolla upp 🙂

  Ha en toppenlördag nu
  krama

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: