Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Någon i Falun/Borlänge som vill hänga med ut ikväll?

William är hos Björn, jag har skit tråkigt och inget att göra. Jag går under av tristess, brukar sällan be någon följa med ut men hade varit jätte kul att få lämna dessa väggar en stund bara gå ut och träffa folk. Kan sitta någonstans och dricka vin eller öl bara babbla. Vi behöver aldrig ha träffats innan, eller umgåtts vill bara träffa nytt folk och göra någonting kul. Jag gör aldrig nått, och behöver lära känna lite nya människor. Så har du tid över idag? Lämna ett meddelande här så kan vi hitta på nått. Jag är trevlig, bits inte eller är elak.

13 Comments

 1. åh det hade varit kul att gå ut o ta en öl med någon man inte känner så bra, o bara prata o lära känna någon ny! 🙂 dock bor jag……… långt ifrån falun/borlänge. karlsborg befinner jag mig i nu :/ hoppas du hittar någon att träffa ikv! 🙂

  svar: jag följer gärna din blogg 😀 har lagt till dig på bloglovin nu 🙂 kram!

  1. Alexandra – Åh va synd! Annars hade det varit riktigt kul 🙂 . Vi kanske kan gå ut senare om du vill? Känner att jag vill lära känna lite nytt folk 🙂 .

 2. Vill tipsa om min blogg! Handlar om foto, mode, inredning, design och framför allt min kamp mot vikten! Har hittills gått ner närmare 12 kg helt på egen hand! Och 10 till ska ner under sommaren. Lagt upp ett motions och träningsschema nu som jag ska följa och hoppas på finfina resultat!! Följ mig gärna via bloglovin för att inte missa nån uppdatering i mitt nu lite smalare liv! <3 xoxo // Stina

 3. Har du tråkigt får du gärna kika in på min konst blogg. Det kanske underhåller en liten stund 🙂 Vore roligt om du kikade in! Fin sida du har! Mvh, Sara

 4. Svar: jag läste PGI H07, så skulle tagit examen tidigare, men har bytt inriktning och läst extra och sådär 🙂
  Vi kan absolut gå ut någon gång, vore sjukt kul att lära känna dig! 🙂 Jag har bara PGIII kvar nu, ska bli galet skönt 😀 Vilken skola gör du din VFU på? 🙂 Vi kanske ska byta msn eller facebook också? 🙂

  1. Aha 😀 . Då började du högskolan 1 termin innan mig. Läste PGI HT08 men började på en it utbildning V08 ska lägga in det i min utbildning sen tänkte jag. HEHE du låter lite som mig har också velat fram och tillbaka i min utbildning.
   Kul att lära känna lite nytt folk 🙂 . Vilka åldrar läser du för? Jag läser för 1-6, men kommer kunna vara i högre åldrar också läst lite extra så det känns bra. Tar dock examen för 1-6 så kan jag fylla på i min utbildning sen. Har min VFU på Gruvrisskolan du då? 🙂 . Heter Madeleine Stenberg på facebook, använder knappt msn så lägg till mig på fejjan 😀 .

 5. Läser 1-6 men har läst den språkande och den lekande människan, så kan jobba i förskolan också 🙂 lagt till dig på facebook nu 🙂

  1. Alexandra – Har också läst den språkande och lekande 😀 , sen svenska I nu då. Ska bara göra gramatikdelen är det tänkt. Sen har jag läst Littvet 1+2 🙂 , lite religion, specialpedagogik, svas, sex och samlevnad, mm. Hehe kommer få en ganska bred utbildning i våras läste jag 80hp samtidigt 😉 , har svårt att bestämma mig vad jag vill göra tror jag :-p .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa