Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Sjukt lång dag.

Drog med Björn och William till Borlänge och biltema för William skulle få en cykel. Han var så glad, efteråt åkte vi hem med mig. Jag har varit sjukt deppad hela dagen. Vissa saker som en viss vän sagt har sårat mig ganska mycket och jag går ofta och tänker på den saken. Förstår ju att såna vänner så är det ingen vän men det tog och jag känner bara att jag tyvärr önskar denna människa en hel del olycka vilket inte direkt är snällt. Men en sak, har man inget snällt att säga behöver man inte säga någonting allt. Man kan också hålla saker för sig själva anser jag man behöver inte gå runt och såra människor för man tror att man själv är sån jävla perfekt människa. Tack så mycket för dina ord, dom tog verkligen hoppas du är nöjd med den saken!

Hur som helst, åkte hem och sov. Har så tråkigt så kunde lika gärna göra det, känns helt omöjligt att hitta någon att umgås med i denna stad. Jag hoppas på något och vill att det ska gå i uppfyllelse för jag behöver en grejen just nu. Men säger inget om det, väntar bara in tiden och ser om det blir som jag hoppats eller inte.

Sminkade mig i bilen.

Står venusberget tyvärr så fick jag det inte på bild från bilen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d