Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naturfotografering

En dag i Juli.

Har sjukt tråkigt och drog med mig systemkameran ut en sväng. Saknar William och sitter därför här och tycker synd om mig själv. Skulle vilja fota någon, det roligaste som finns är djur och barn, fota sig själv är ganska svårt tycker jag för dels ser man inte när bilden blir bra och sen får man dessutom inte samma glädje i bilden. Hur som helst detta är resultatet av min lilla hobby.

Make a wish

Sss

Madeleine

Gillar bilden för min klocka tog mycket av fokusen

Sommaren i mitt liv.

4 Comments

  1. Fin du är, och fina bilder i övrigt! 🙂
    Jag hatar att se mig själv på bild, så jag tycker att alla som tar egobilder är himlans modiga. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.