Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naturfotografering

Bilder från i söndags.

Gick hem till Björn och på vägen såg jag några smultron. Hemma hos Björn åt vi piroger han gjort själv riktigt gott (Gillar inte piroger normalt men hemgjorda var RIKTIGT gott). Efteråt såg vi på Pirates of the caribbean William är såld på dom filmerna och åt godis. Förstår inte hur folk kan tycka Johnny Depp är så snygg, grymt bra skådespelare JA men snygg? Jag föredrar helt klart Orlando Bloom framför Johnny Depp. Minns när man var yngre folk bara, Brad Pitt vs Johnny Depp och jag typ BLÄ båda är ju gamla gubbar. Enda gången Johnny Depp varit snygg var i Cry Baby men inte annars. HEHE tur smaken är som baken så jag slipper tycka folk är snygga när dom inte är de *S*. Fast säger inte att han är ful eller så, han är väl bara inte min typ liksom.

Någon ”gubbe” jag däremot alltid tyckt varit snygg (inte nu då men förr när han var yngre) är John Travolta och sen Persbrandt i typ Beck. Nu för tiden är han inte lika snygg, när jag var typ 16-20 tyckte jag han var skit snygg och när man sa det var det alltid blandade reaktioner vissa ”JA eller hur” och andra, MEN han är ju en gubbe ju! HEHE.
Såg att Beckham’s hade fått en dotter, HAN var också snygg tills han var otrogen med Victoria då tyckte jag han var ett svin och ful, är ju faktiskt så att jag gick på mellanstadiet och började högstadiet under Spice Girls storhetstid och jag sympatiserade hårt med Victoria faktiskt. Hmm blev lite off här. Så ska väl visa bilderna då.

Smultron

Williams tallrik, men ville ändå visa bild på maten.

William och maten.

Godis

Månen var himla fin denna sommarkväll från Björns balkong

Vackert

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.