Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En dag i min lilla vrå.

William drog bort till sin kompisar direkt i morse, sen såg jag inte mycket av honom. Är ju så med stora barn dom bara ”HEJ och HEJ DÅ”, men tycker det är helt naturligt att inte vilja vara med sin mamma hela tiden så jag tar det med ro, så länge William har det bra är jag glad. I alla fall så passade jag på att gå till högskolan. Lånade nians matematikbok och gymnasiet A+B kurs i förhoppning om att klara den där matematiken som krävs för att få ut min lärarexamen. Ska köpa block och miniräknare sen ska jag verkligen KLARA den här matematiken som jag inte direkt går hand i hand med.

I alla fall tog jag och William en tur till mc donalds, gick förbi maxi där jag handlade lite fil och nudlar. Jag älskar nudlar, enkelt och gott. Sjukt egentligen för det är typiskt fattig mans mat och ändå så himla gott.

På tal om mat, har ni något gott och enkelt att ge mig? Jag är skit kass på att laga mat och ännu sämre på att komma på saker att laga. Helt vanlig basvecka mat alltså, inget typiskt helgrätt utan mer sånt man kan äta på veckorna. Jag ogillar korv men har du något gott recept så ge mig de, vem vet jag kanske gillar det trots allt?

Bild från mc donalds idag.

William försöker att dra ut grejerna från kartongen.
Sen är jag besatt av dom där glasen, framför allt rosa!

4 Comments

  1. Sv: Tack för din kommentar i min blogg 😀 Alltid roligt när någon ”ny” kommenterar, så jag har chans att även kolla in den bloggen… Ska kika runt lite 🙂 Vilken söt son du har! Hoppas allt är bra med er!

  2. Jag är inte heller så förtjust i korv. :/ Korvsoppa älskar mina kids! (Ja, M & jag med för den delen. ;)) Allt du behöver är falukorv, potatis, morötter & purjolök. Du kokar allt tillsammans, purjon har du i mot slutet & så kryddar du efter egen smak. Knäckemacka med ost på brukar vi ha till – supergott & enkelt! 😀

    Angående nudlar så är det jättegott & kanoners att ha med på jobbet – snabbt, gott & enkelt! 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: