Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tipspromenad

Ut i skog och mark

Ska dra ut till Kniva, blir tipspromenad. Ska försöka hinna med och fota lite. William leker just nu med sin kompis Ollis så antar att det inte blir speciellt populärt när jag förklarar att vi ska åka i väg. Ska även passa på att hämta brorsans räkningar. Kommer en uppdatering med bilder sen då. Känns ganska meningslöst att skriva detta men som sagt fler bilder och text kommer sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.