Känner mig rysligt trött i huvudet idag. Men det går väl över tills imorgon får jag hoppas. Då har jag lovat William att vi ska gå till biblioteket. Björn kommer hem imorgon också. Han befinner sig i Polen igen, det känns alltid så ensamt när han är där, som att han är på andra sidan jorden ungefär. När han jobbade i Kina i våras var det ännu värre då kändes det som han befann sig på en annan jord ungefär. Är van vid att han finns i stan så blir väl så antar jag.

Jag och William så “titta dom snackar också” ikväll. Han gillar filmerna, någon med annat bra film förslag att se med en snart sjuåring? Snart blir det the secret life of the american teenager.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: