Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Kantarell letande.

Igår efter vi varit på Leksand sommarland, drog vi ut i skogen (Jag och Björn) och plockade svamp. Blev 5 påsar jag fryste in.

Kantareller

Kallas visst för skogens guld 😉 .
Jag äter ju inte svamp så jag vet inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.