fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Leksand sommarland 2011.

Björn är medlem i Unionen och dom hade familjedag på Leksand sommarland för medlemmar igår. Därav tog vi och åkte dit hela familjen. Var så himla mysigt. Jag var där när jag var liten. Det var lite trist att det inte var varmare väder bara kändes ganska kallt och jag ville inte direkt bada på grund av det. Men William åkte lite vattenrutschkana och sen åkte vi lite karuseller. Hela familjen tog sig en tur i pariserhjulet och jag var skit rädd när vi var som högst upp. Tänkte typ “tänk om den rasar rakt ner nu”. Så säger Björn, den här är nog inte hel i och med att dom bara låter folk åka varannan. Jag bara; HÅLL tyst! Hade smått panik men vi klarade oss med livet i behåll.
Haha var ett får som William gick in för att klappa, fåret behövde nog klia sig för han sprang efter William och började stångas mot William. William klappade fåret lite och gick vidare då tog fåret sats igen och började stånga William gång på gång, tills William kom springande en av skötarna fick lov att gå emellan och bara. DET gjorde ont han stångade mig på rumpan med. Såg kul ut och vi skrattade flera vuxna som stod där *hehe*. Alltså William var inte ledsen eller så, han tyckte det var skit kul själv.

Leksand sommarland.

Innanför.

William väntar på att få åka kanot.

William och Björn åkte kanot.

William satt och spanade på fåglar.

Provade lite kanor.

Leka

Vaskar guld.

William och ett galet får 😉

William och det stångande fåret 😉

Åka

Wiii!

Amy Diamond hade genrep.

Popcorn & sockervadd.

William och jag åkte karusell.

Hoppar

William i pariserhjulet

Björn.

Ryser!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: