Som jag skrev om i förra inlägget. Så sjukt fin, jag längtar mig galen tills den kommer. Kan ärligt säga att house of lola har världens finaste och skönaste plagg. Man måste verkligen äga ett house of lola plagg för att förstå vilka underbara kläder det är. Inget annat klädparty företag jag varit på kan mätas ens med hälften av house of lola. Kläderna är snygga och känns knappt, det är som att bära tyngdlösa kläder. Mitt tips är verkligen att handla ett house of lola plagg för jag lovar dig du blir inte besviken.

William sover hos Björn i natt, därav har jag nyss sett the secret life of the american teenager och avsnittet var så fint och underbart. Längtar tills nästa vecka. Gjort lite situps eller ja en variant på det. Mycket drygare och det känns som magen ska sprängas men det ger resultat och det är huvudsaken. Var hundvakt åt Zelda idag och vi gick ut och gick 45 minuter och med det även plus ner och lämna William och hem igen, sedan halva vägen för att möta William och sedan hem igen. William får nämligen gå halva vägen hem själv från skolan, han har börjat ettan och jag vet hur viktigt det är för honom att få känna sig stor. Han har inga syskon och desto mer tror jag det är viktigt för honom att växa med rollen, då kan en grej som att få gå halva vägen hem från skolan vara nog så stort. Sen är jag ingen mamma som ojjar mig utan jag gick hem själv från skolan i hans ålder och hade egen nyckel och det dog inte jag av, William är snart 7 år och självklart fixar han det med. Barn idag ska överbeskyddas för mycket, dom får knappt göra något. Det är knappast så att barnen idag är mer sköra än min generation var eller generationen innan det. Barn klarar mer än vad man tror och jag anser att man ska ge dom möjligheterna att våga. Sen får alla göra vad dom vill men det är min åsikt.

Nä nu ska jag sluta babbla!

 

2 kommentarer

  1. Sen är ju alla barn olika också, man märker ju själv vad ens eget barn klarar av 🙂 Tindra fixar inte egen nyckel än, även fast hon säger att hon vill. Hon vågar nämligen inte vara hemma själv, så finns ingen vits med nyckel då 😛
    Gå till och från skolan har hon gjort sen förskoleklass 🙂 Men då är det bara ca 3 kvarter mellan skolan och hennes pappas hus.

    1. Jo så är det ju. Det är en ganska nära mellan oss och Williams skola men vägen är trafikerar och skolan ligger mitt i stan. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: