Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Velande i studievärlden.

Ska läsa pg II nu, jag sökte även svenska II för att på så vis kunna få 120 poäng svenska sammanlagt. Dock verkade det inte som jag kom in på svenska II då jag gjorde en sen anmälan via studera. Av den anledningen valde jag då istället att söka 15 hp engelska via Umeå universitet igår kväll. Engelska kursen är på flexibel fart och det betyder alltså att jag kan läsa den när det passar mig. Jag har inte blivit antagen till denna, men då den är flexibel är jag ganska säker på att jag blir det. Nu står jag alltså i valet och kvalet, vill läsa alla dessa tre. PG II vet jag redan men så sjukt sugen på engelskan och svenska II också. Blir väl att göra hösten till min förra vårtermin och läsa allt. Hehe, jag är nog inte fullt frisk *S*. Alltså jag känner mig själv otroligt väl, vill jag något går jag gärna in för allt till mer än 100% och därav så är jag ganska galen. Men jag antar att vi alla ha olika märkligheter.

Jag igår.
Min house of lola tröja jag köpte av säljaren.
Från förra kollektionen men så snygg.

Maddy

2 Comments

  1. Vad kul att du ska ha VFU i en trea. Kikade lite på din blogg och jag vet att vi bor i samma del av Dalarna 🙂 När börjar din VFU? Lycka till!

    1. Linda – Den börjar nu sista veckan i september =) . Va spännande att vi bor i samma stad. 🙂 . Jag känner mig jätte nervös inför vfun, mycket för att det känns så stort. Jag bör ju kunna allt nu känner jag på ett vis efter 3 år på högskolan. Alltså ämneskunskapen, den svåra delen som jag inte kan ännu är ju vfun. Jag tänker på alla misstag jag kommer råka göra, men försöker också tänka att jag säkert kommer göra bra saker också. Till skillnad från många andra som går ut på vfu känner jag mig inte alls som jag kan allt, snarare som jag är jätte ovan och oroad för att göra fel. Men antar att det nog är en ”sund” känsla kanske? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d