Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Så kommer tandfen på besök.

Förra året den 2 september skrev jag att William tappat sin första tand. Idag åkte den första i överkäken ut. William var så glad! Han visade den för mig och nu kommer tandféen ikväll. ÄVEN om William påstår att hon inte finns. Han var dock himla glad och visade stolt sin glugg.

Jag åkte till min brorsa idag, åt tacos och snackade en stund. Nu är det kväll och snart ska jag se sista avsnittet av the secret life of the american teenager för säsongen. Kommer verkligen sakna den tills den körs igen i vår. Jaja, så är det.

Såg såg det ut igår kväll.

Så här såg det ut idag!

Nöjd kille

Tandfri!

En mjölktand.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: