Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Lite uppdate of the day

Idag var det skolforskningsdagen i skolan, jag satt ju på distans och det var jag inte ensam om det var nämligen endast 3 i salen. Tomt när dom streamar saker *S*. Var intressant även om jag nu känner mig mer förvirrad än innan. Jag vet ju vad jag vill skriva min C-uppsats om eller ja examensarbete, jag vill skriva om barn som förlorat en nära anhörig och hur skolan bör arbeta med detta. Anledningen är enkel, jag har egen erfarenhet av saken och därav vet jag också hur det känns. När barn förlorat en nära anhörig är det på ett annat vis än för vuxna, dessutom är det svårt för skolan att veta hur man bör bemöta barnen. Därav vill jag skriva om detta, jag har hittat vetenskapliga artiklar redan samt böcker. Nu krävs bara ett godkännande från min rektor, för det är även rektorn på min VFU-skola som ska godkänna mitt arbete, det är nämligen så att skolan jag har ska ta del av mitt examensarbete och anser inte skolan att det är något de har behov av, lär jag leta efter ett annat ämne. Jag hoppas verkligen att skolan vill detta för det är något jag brinner för! Något jag vill skriva om, 20-30 sidor om detta ämne kan till och med få mig att vilja skriva X-jobbet. Sedan är det inte speciellt ovanligt att förlora en nära anhörig som barn, du kan förlora ett syskon, eller som för mig en förälder i en olycka, du kan ha förlorat en familjemedlem i krig, eller i en sjukdom. Döden möter vi runt oss hela tiden, även barn och om jag få får skriva mitt examensarbete om detta skulle jag verkligen känna att jag skriver för en god sak. Jag vill verkligen detta så håll era tummar och tår för mig okej?!

Annars följde jag med Lisa till Borlänge, hon skulle handla kläder till sin VFU, efteråt hämtade jag William. Jag och William gick hem till Björn, sedan blev det en tur till citygross. Nu sover William och jag håller på och hjälper en tjej med hennes blogg. Lämnar länk när det är klart om det är okej för henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.