Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Lite dagen i bilder.

Vi åkte till mc donalds idag, med min otur råkade jag välta ur halva cocan på mig själv ute på parkeringen blev fruktansvärt arg och svor en lång radda med rader av de fulaste orden jag kunde komma på. Blev att åka hem och byta kläder, ilskan försvann ju snabbt men såna där saker kan få mig att gå upp i atomer! Få saker gör mig arg men såna saker gör mig förbannad. Otur mitt i stressade situationer är inte min grej.

I alla fall drog vi ut till Kniva, jag passade på att fota en del, så mysigt. Fint höstväder nu, färgerna blir så vackra under hösten. Björn drog igång sin blåa cheva van och vi åkte med, blev lite nostalgikänsla eftersom vi inte åkt i den sen 2007. William minns det inte ens, inte så konstigt för Björn slutade köra den i januari 2007 om jag inte minns helt fel. Personligen så älskar jag chevan, underbara säten och sedan får jag liksom sån känsla av tiderna förut. När William var bebis och liten toddlare liksom. Hittade en grej från libero i bilen där man skulle samla till ett täcke åt bebisar, ja ni fattar DET var längesen vi åkte chevan. Vi åkte i alla fall en lite bit bara men ändå jag blev nostalgisk. Björn köpte den när William var typ 2-3 veckor gammal, eller han bytte sin BMW mot den. Det praktiska med att åka van med en bebis var att man bara lyfte in hela vagnen i bilen. Det där problemet med hur vagnen skulle få plats hade vi aldrig!

Nog snackat om de, jag och William följde med Björns mamma och hennes kille ut i skogen och letade kantareller. Efteråt fikade vi hos Björns mormor innan vi åkte hem. Nyss läst lite saga för William och jag är sjukt nervös inför morgondagen. Första veckan, man kommer vara full med tankar när man går hem imorgon, för så är det alltid när informationen flödar i huvudet på en. MEN det ska bli roligt!

William bak i chevan.

Busen efter att ha hoppat lite.

Yeeah mamma!

🙂

Björns mamma hade dessa vackra på sin vägg.
SÅ fina färger!

Hey there!

Söta små fluffiga saker.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: