Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Sova över.

Igår efter kalaset (bilder kommer under dagen) så åkte vi hem till Björn. Jag tog med mig sunens sommar, så kul film. Älskar replikerna i den som ”Sol i sinne, brun inne” haha det är så himla kul, Rudolf. Jag har sån där klassisk svensk filmfantast!

Vi myste i soffan och sen gick William och la sig, jag och Björn såg på något program på comedy central där dom rostar folk, ni vet typ talar om vilka idioter dom är osv. Igår var det Charlie Sheen de rostade. Var kul, men sen var den en som jag tyckte drog ett osmakligt skämt, han Steve-O från jackass (gillar inte sånt) blev rostad av en tjej som  sa att det borde varit han som dog istället för hans kompis, ni vet den där bilolyckan. Sånt där tycker inte jag att man kan skämta om! Kanske jag som är känslig men jag tyckte det var ett osmakligt skämt faktiskt.

William kom och la sig på soffan bredvid mig i natt så vaknade han fem i sju och skulle börja bygga sitt nya lego, då gick jag och la mig i Williams 165 säng haha. Jag är ju 169,5 så jag kan ju inte ligga raklång i den men det spelar inte mig någon roll, för jag sover alltid i fosterställning i alla fall, med ryggen emot fönster, jag har alltid ansiktet mot dörren så jag kan vakna om det är någon som försöker mörda mig (ja, jag är paranoid).

Idag ska William på halloweenfest hos en kompis idag, så vi ska snart åka hem.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: