Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Williams kalas den 1 oktober 2011.

Kalaset igår var jättemysigt. Björns släkt kom hit och firade William. Då William beställt disco åkte Björn och William till Claes Olsson och köpte lite discoprylar. William fick också låna Björns olika högtalare till det. Kalaset bestod av mat, tårta, skratt och även en tipspromenad. Jag gick dock ingen tipspromenad då jag stannade inne och städade istället. Skönt att bli av med flottiga saker efter maten och sånt. Jag vill ju ha städat runt mig, snyggt och rent då blir jag nöjd. Här får ni lite bilder från igår.

Jag ställde fram lite skålar med, chips, godis och popcorn för gästerna.

William ville ha disco så Björn och han köpte ett discokit på Claes Olsson.

Björn lagade hemgjorda Langos, SÅ gott!
(Det är en lättöl på bilden, ingen var berusad men det förutsätter jag att folk förstår.)

Medan jag städade upp, gick de andra tipspromenad som Björns ordnat.
Då A med familj skulle åka hem, fick William öppna pakten ute i värmen.
Första Oktober men kändes som en sommarkväll!

William med ett paket han skulle ta med sig ut.

Tårtan med sju stycken ljus.

William blåser ur ljuset.
Tårtan har Björns farmor gjort.

Blåsa!

Öppnar paket

Så glad.

Spexarn under sitt krigsett.

14 Comments

  1. Men så god tårtan ser ut å grymt fin var den med 🙂 å så mkt presenter det vart, antar att det vart ett lyckat 7-års kalas 🙂

  2. Så mysigt med discokalas. Skäms lite över att mina grabbar inte fått sina kalas än… Dags att ta tag i det kanske?

    Sv: nå fy för dessa äckliga presenterna hon kommit med. Dem kan man verkligen vara utan. 🙁

    1. Pia – Vi hade ”endast” släktkalas nu, får se hur jag ska göra med barnkalas. För just nu känner jag att jag inte är så road av det, tycker mest det är stress. Funderar på att bjuda Williams närmsta vänner på lite fika bara. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d