Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Djurfotografering Kattliv

Vildkattungar.

Jag har pysslat med att försöka få vildkattungarna tama i två dagar, det går bättre och bättre. De är ju osäkra på mig som människa och det förstår jag, född i det fria och sedan aldrig tidigare varit i kontakt med människor måste vara skrämmande. Dock är dock jätteduktiga och går på lådan, äter mat och tvättar sig i massor. Antagligen har det inte tidigare haft tid att tvätta sig på grund av rädsla men nu tvättar dom sig jätte noga tar lång tid på sig för att få pälsen att bli ren.

Sen är de så klart rädda, men jag tror det blir mer och mer nyfikna. Min hand blir mindre skrämmande och de är verkligen mina små gull-ungar, tyvärr känner jag av astman och det är inte bra för mig att ha dom här. Jag vill helst att de kommer till samma hem, där det får mycket kärlek och får stanna resten av sina liv. De har redan haft det jobbigt i livet och det minsta man kan begära är att de får ett fortsatt tryggt liv. Så är ni sugna på dessa två små hör gärna av er, OM ni kan ge dem trygghet, kärlek och tålamod.

Äter lite mat

Jag undrar om dom kan ha raskatt i sig? För visst ser det nästan ut så?
Dennas fluffiga päls tycker jag tyder på det. Kanske har fel.

13 Comments

 1. Naaw 🙂 Kattungen/ungarna ser väldigt speciell ut, måste ju nästan vara någon speciell ras blandning 🙂

  Våran kattunge kommer med från det vilda 🙂 Deras vildkatt till mamma dog, så syskonkullen togs om hand av snälla ”sommargäster”, dom var så små i början att dom fick handmatas… Så vår katt minns väl ändå inte det ”vilda”, men aksnke lite finns i honom 🙂

 2. Vilka godingar, vi har pratat om att skaffa katt här hemma :)Vart finns du, jag bor i Borlänge och blev lite kär i den fluffiga sötnosen 🙂

  Är det honom eller hanar? Hur gamla är de?

  Hör jätte gärna av dig

  mvh Dalkulla

  1. dalkullan – Dom är jättesöta, vi bor i Falun. Vet ej åldern då de är vildkatter och vet könet på en av dom den korthåriga en flicka. 🙂

 3. Vilka goa katter.De har verkligen fljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjotjåuffig päls.hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjvtyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttty t ,tfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

 4. Opps1 Förra kommentaren blev visst lite märklig. Jag fick telefon precis när jag skulle skicka iväg den. Då passade visst sonen på att skriva lite till dej. =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa