Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite kalenderöppning.

William fick sin chokladkalender till frukost. Jag valde att vara lite ”hård” i veckan och sa att William inte skulle få någon legokalender utan att jag köpt den till Melissa som skulle ha den för ett arbete i skolan. Melissa är min fjortonåriga lillasyster, först trodde William mig inte men jag har hört att han på slutet gjordet det och då han endast fick chokladkalendern imorse så ställde han in sig på det, men köpte det liksom. Så hade tydligen inte tvn funkat så han hade bara fått se halva julkalendern, eller tvn funkar men har boxer och de funkar inte här TYVÄRR! Längtar tills jag får comhem om en månad, men nog snackat om de. Williams kompis kom hit och då såg dom tjuvarnas jul tillsammans, innan hade jag glömt legokalendern under soffbordet och så när Williams kompis sa, NU kan du öppna luckan William så böjde sig William ner (för att visa att han redan gjort det) och då låg legokalendern där. WILLIAM bara! MEN är den min?! Sen sa han jag trodde jag skulle få den, men sen trodde jag inte det ändå. Han blev jätteglad, det är liksom så jag vill att han ska ha det, att han inte ska ta förgivet att han ska få saker. Problemet är att William som är enda barnet också får allt, jag förstår att det är konstigt för många men har man bara ett barn så har man bara EN att skämma bort, en att ge saker och kostnaden för ett barn är inte lika stor som för fler. Till exempel kostade legokalendern 149 kronor hade jag haft två barn hade det blivit 298 kronor vilket är en väldig skillnad, har man ännu fler blir det ju ännu dyrare men jag har bara en och då kan jag lägga dessa pengar på honom svårt att förklara men det liksom bara blir så. Hur som helst här kommer det foton från lucköppningen.

Chokladkalendern köpte på citygross

Premiär

Mammans gömma

Leta efter ettan.

Hittade den!

2 Comments

  1. Haha vilken överraskning 🙂
    Vi har beställt Playmobil julkalendern till T. Hoppas bara den kommer nu nån dag.
    Förstår precis det där med att skämma bort barnet 🙂 Samma här! Dock så är det min mor som står för julkalendern, vilket hon gjort i alla år. Har dock köpt klappar, till T, för ett par tusen… 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: