Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Lite av denna dagen.

Var på VFUN, begav mig sedan hemåt för att börja skriva klart mitt SOL-arbete, eller ja skriva klart är att överdriva har skrivit en början typ, ska ge mig på mera imorgon och på fredag ska arbetet vara inlämnat och klart. Ska erkänna att det känns så där lagom stressigt.

Hämtade William och Björn kom hit så vi begav oss till Sågmyra (som bilderna nedan visar) där så shoppade Björn och William lite. Björn köpte två par byxor till sig själv, kläder till William och sedan var vi in på Bubbleroom outlet där Björn köpte julklappar till mig. Han och William valde ut lite, så kul liksom, vet ju visserligen vad jag ska få nu då men är ju ändå kul på julafton. Hehe, Björn gick där och visade massa ”fina” klänningar och jag bara hmm alltså det där är inte min stil. Jag skulle aldrig kunna ha tubklänningar, massa prasselplagg och sådant jag skulle känna mig så obekväm det är liksom inte jag. Jag har ganska nyligen börjat kunna använda klänning och kjolar, men jag kommer aldrig bli en av alla mode-tjejer det är helt enkelt inte jag. Lite smått roligt så där när Björn frågade mig på lager om något var modernt och jag bara, ÖH det vet jag inte? Jag köper inga modeplagg jag köper det jag trivs i. Ni märker vilken koll jag har.

Sedan tog vi en kika på de andra affärerna som finns där, William vill ju ha en one piece men jag är absolut för snål för att köpa en äkta, jag köper inte så dyra plagg åt ett barn. Inte ett barn i sjuårsåldern i alla fall som leker och kommer ha hål på sakerna inom ett par dagar. William är ett barn som klättrar i träd, leker och gör saker. Hade han varit sådant barn som inte leker så visst, men nu är han ett barn som leker och då köper jag inga märkesprylar till honom, om andra köper märkeskläder till sina barn spelar mig ingen roll, men jag gör det inte. Så vi letade lite men fanns inga i hans storlek men det ska komma in, det kommer bli en julklapp helt klart. Han vill ju så gärna ha en.

Nä nu ska jag göra någonting annat!

2 Comments

  1. Känner igen det där med modet & kläder. Jag köper oxå sånt som jag tycker är snyggt & som är bekvämt. Modet har jag ingen koll på.. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: