Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lördagsmys med smurfarna.

Körde lite lördagsmys med chips och dip och smurfarna. Blev mycket lyckat William var glad och vi satt där ihop jag och han och hade kul. Efteråt så läste vi lite ur Eddies hus, och sen låg vi och skrattade en stund i Williams säng. Jag älskar mitt liv, det finns inget som gör mig så lycklig som att vara mamma det är meningen med mitt liv, det finns inget som får mig så lycklig som att bara ha det kul ihop med William.

Lite bilder.

Fångade William mitt i ett skratt.

Dags för mys.

William i busartagen.

Mitt allt.

2 Comments

 1. Din son ser verkligen ut att va ett charmtroll, med glimten i ögat 🙂
  Partylit har flera väninnor, underbara saker men lite dyrt tycker jag. Men så fint!
  Nu ska jag smita in till Sarah
  Kram och ha en fin 4:e advent.
  Maya

  1. Maya – Tack 🙂 . Ja många homepartyn har ju väldigt höga priser tycker jag 🙁 . Man skulle ju gärna vilja köpa mer men det kostar ju skjortan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: