Blev riktigt glas nyss! Upptäckte att jag vunnit min “första” bloggtävling. Visserligen tävlar jag kanske 2 gånger per år i bloggtävlingar men ändå SKITKUL! Vann tävlingen hos Jennifer kika gärna in där.

6 kommentarer

    1. Beatrice, mamma till skrutten Robin – Ja de var kul.
      Hehe, blir lite konstig situation :-p. Typ ska man säga något eller inte 😉 . Ser jag dig igen så hälsar jag :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: