Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En tuff dag.

Funderar om jag kanske ska skriva ett anonym inlägg efter detta, ni som vill ha lösen kan få det. Handlar mer om att jag inte vill berätta allt öppet men är inga hemligheter direkt.

Fick världens huvudvärk idag, William följde med Björn på chinathai och då passade jag på att åka ner på stan och med med Lisa på max, hade inte ätit något idag så hade huvudvärk från helvetet och kände mig deppad men Lisa fick mig på bättre humör! Tack för de vännen!
Efteråt så följde jag med Lisa hem, gosade med hennes söta lilla hund, babblade och så kom Björn och hämtade mig. Har borstat Williams tänder och nu sover han, snart blir det Pretty Little liars och the lying game.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: