Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Opponering.

Usch jag har verkligen stressmage just nu, sitter och håller på med opponering men just nu är det paus. Känner ändå att GAH jag hatar sånt här, jag mår fruktansvärt illa av att sitta med såna här saker, undra om man någonsin blir van med saken?

William är lämnad i skolan sen cirka en timme tillbaka, själv är jag mest trött och oroad och vill få detta arbete klart. På torsdag blir det betygsamtal och jag längtar mig GALEN! Vill verkligen börja pedagogiskt arbete III nu så jag sedan kan hoppa vidare i livet och börja mitt yrkesliv. Gnäll, och gnäll! Gillar inte att skriva gnälligt men det ändras snart LOVAR!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa