Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Baby och barnfotografering

Photos by Madeleine

I brist på annat lite foton jag tagit på mig och William idag. Sjalen bakom är från blingo.

Puss på dig!

Barnet och hans mamma.

LOVE

Madeleine

William

 

16 Comments

  1. Läst lite och jag förstår din känsla med just att födda barn tidigt i åren utan utbildning, ensam mm.. Jag var precis fyllda 17 när min första son föddes så jag hade hela världen emot mig men jag visade dom att jag är inte dum i huvudet för det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.