Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Hemväg.

Idag skyndade jag mig hem från VFUN för att ha möte angående mitt examensarbete, skolan verkar jätteintresserade och ser det som ett jättespännande arbete jag ska utgå ifrån och de är nyfikna och tycker det ska bli kul att läsa när den är klar. Jag blir jättepressad av saken samtidigt som det känns kul att valt ett ämne som de verkligen tycker är intressant och vill hjälpa mig med. Mitt ämne tillhör inte de ”vanliga”. Jag ska skriva om barn i sorg, och idag fick jag tips om hur jag kan tänka och utgå. Det blir ju en fråga om makt här och de ska bli jättekul att skriva den här uppsatsen eftersom jag är säker på att jag kommer få tänka mycket och fundera och förstå. Kommer självklart också vara förtvivlad och gråta vissa stunder men samtidigt tror jag att det här är det första arbetet under min högskoletid som jag kommer vara stolt över som jag med glädje kommer att visa andra.

Annars har jag mött upp William på vägen hem från skolan. Tog lite foton då, sen så har jag även varit på max, med William och Björn. Nu är William nattad och jag ska snart se Jane by design och Switched at birth.

Mama

William min kära. <3

 

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: