Eller något likande i alla fall, skulle ju till doktorn idag men ombokade tiden för insåg att det nästan är bättre att göra det nästa vecka istället.
William har friluftsdag idag och åker skridskor på Runn. Björn följde med idag så hoppas att de ska få en mysig stund ihop.

Jag ska strax duscha sen får jag se vad denna dag har för planer för mig. Igår fick jag världens lyckorus i kroppen när jag gått ner 3 kg i vikt utan att göra ett jävla skit. Har någon form av fasta period tror jag, för jag är knappt hungrig och äter jag är de knappt ingenting. Perfekt eftersom jag nu vill ner i vikt och detta system när kroppen rensar sig själv passar madam utmärkt.

Nu ska jag bädda, dricka kaffe och linfrödryck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: