Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite av den här morgonen.

Williams första dag i skolan på tre dagar, han var så himla glad i morse när han fick gå tillbaka till skolan. Begav mig till högskolan direkt efteråt för att kika i lite böcker, gick hem och skrev min självvärdering och nu sitter jag här och slö kollar på våra bästa år samtidigt som jag bloggar och funderar på vad jag ska skriva i uppgiften vi ska göra.

Annars vet jag inte vad jag ska göra, blir väl lugnt. Känns soft att det är helg nu!

Mina ögon i morse.

 

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: