Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Lite av den här morgonen.

Williams första dag i skolan på tre dagar, han var så himla glad i morse när han fick gå tillbaka till skolan. Begav mig till högskolan direkt efteråt för att kika i lite böcker, gick hem och skrev min självvärdering och nu sitter jag här och slö kollar på våra bästa år samtidigt som jag bloggar och funderar på vad jag ska skriva i uppgiften vi ska göra.

Annars vet jag inte vad jag ska göra, blir väl lugnt. Känns soft att det är helg nu!

Mina ögon i morse.

 

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.