Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Några ord till dig.

Dagen började med att jag låg kvar i sängen och slösurfade på mobilen, i mitt drömmande efter en I-pad börjar jag tänkta på vad som skulle se om jag hade en padda bredvid sängen när jag blir strandad i sängen i cirka 1,5 timme med mobilen! Man kan ju undra vad sjutton som kan vara så viktigt att man ligger och slösurfar i sängen?

Williams kompis kom hit så dom lekte inne här en stund för att sedan dra ut på gården och leka, William kom inspringande med gräs och skrek ”MAMMA titta gräs!”, han är nu övertygad om att våren är kommen. Jag vill gärna tro det jag också, men min erfarenhet säger mig att det garanterat kommer komma fler fall av snö innan det är vår på riktigt. Jag älskar den här tiden när det är LJUST ute, när man slipper massa kläder och tänka att man ska frysa röven av sig så fort man passerar ytterdörren, jag gillar att se fåglarna se piggare ut och hur alla människor ler när de är ute, våren är min grej. Jag antar att våren och sommaren är lika mycket min grej som vintern är för personer som älskar den tiden på året. Jag pallar inte vintern eftersom att mörkret den delen av året gör mig trött och lite ledsen inombords, jag tänker alltid så mycket på vintern. Funderar över livet, tänker på det förflutna försöker intyga mig själv om att det som är gjort är gjort och inte är något att gräva ner sig i. Snön gör mig deppad eftersom jag vet att den är ett tecken på att det nu kommer ett mörker en period, man får inte klaga på vintern för då blir folk arga och tycker att man ska lämna landet typ. Problemet är väl de att jag övervägt saken sedan jag var liten, men vet att det är skitsvårt att få uppehållstillstånd i andra länder så den grejen har jag helt enkelt givit upp, sen har jag ju min släkt här och de älskar jag och vill inte ha ännu längre ifrån än jag redan har. Men ja, jag gillar inte vintern ändå. Därav njuter jag just nu då denna period för mig att blicka framåt, mot våren och sommaren solen ger mig styrkan att sluta grubbla och se ljuset i min studietunnel.

Va djupt det här blev?!
Drog till brorsan ett tag och fick min födelsedagspresent. Blev så glad! Jag är ju ett riktigt charmed fan och fastnade i serien 1998 när den gick på tv3, jag minns hur jag satt i soffan och bara ”WOW”, nu ges de alltså ut i grafiska noveller och jag köpte första delen för ett år sen, nu fick jag alltså andra delen av brorsan och tredje delen väntar jag nu på! Kommer bli så bra och dessa är helt underbara, skitbra målade också då de ser precis ut som karaktärerna i serien.

När jag kom hem lekte William med grannen, och sedan tog William ett bad. Vi myste ner oss i soffan under mitt duntäcke, tog en skål godis och en skål chips och slog igång filmen. Det är mys! Nu är William nattad, jag ska läsa lite bloggar och gå och sova.

Madeleine

Hey

🙂

Madde

 

 

6 Comments

  1. Ha ha….såg oxå den serien endel när ja va yngre. Tyckte den va riktigt bra.

    Du den bruna du har på dig…visst köpte Su den ganska nyss? Va riktigt snygg. Vars hitta di den?

    Nä ja tror ja aldrig kommer över sorgen man lär sig att leva med den. Tyckte de va nog jobbig när mamma gick bort och då va ja vuxen. Kan bara tänka hur de måste varit att va i din ålder..huvva.

    Hoppas eran söndag blir bra 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: