Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite mys i solen.

Jag och William begav oss ut i solen idag. Vi gick runt och kikade i stadsparken och myste en stund, gick förbi nya kvinnokliniken där William stannade och kikade på bygget, dom bygger alltså nytt vårdblock och de tyckte William var häftigt med alla som jobbade där, själv mår jag dåligt för jag har höjdskräck och att se folk vara i de där höga grejerna får mig att få tvångstankar.

Hur som helst vi gick runt, pratade och myste i solen. Tog lite foton.

Vi två.

Jag.

Busungen

Min fina!

Jag älskar dig mer en ord kan beskriva.

Spanar på bygget.

Tror de kommer bli ganska fint.

Busen

Vinkar.

Vi två.

Lite udda, en svamp i Februari.

6 Comments

  1. Vad vackert foto på dig, du är en naturlig skönhet! Det tycker jag och det syns kärlek om dig och din son! Söta! Kram/ Mia

    1. Sara – Mamma till Yrla och Noel – Tack 😀 . Han är nog en bladning 🙂 . Ser likheter i honom ofta, men även från Björn. 🙂

  2. Svamp i februari? Du har kanske haft för trånga jeans på dig… Bra närbild, hoppas att det är tusen gångers förstoring annars ska du nog ringa gynmottagningen! Kramg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: