Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Mys på maxi.

20120229-150804.jpg

Semlor och dricka. Perfekt onsdag. Varmt som i april ute :).

8 Comments

  1. Jag bara älskar att man kan fika på ICA M 🙂 Och att man kan äta korv för en 10 (med dricka) 🙂

    Ja du.. dessa barn 🙂 Här tycker barnen det är JÄTTEKUL med min ”degmage” oxå.. så nu är jag inte bara en degklump 🙂 Jag är ju uggla oxå 😉

    Kram

    1. Ewa (mamma till 6 döttrar) – Visst är det bra 😀 . Man känner att man gjort ”värsta dealen” fast utan cykeln då 😉 . NÄ men de är faktiskt jättebra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.