Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Hemma igen.

Vi fick komma hem igen, skönt! Hur som helst så skulle vi återvända om det blev värre läkaren trodde det kunde vara influensa på gång, URK säger jag om de! Finns få saker jag ogillar så mycket som influensa, jag blir helt utslagen (astma) och då menar jag inte typ lite vanligt influensasjuk jag blir rejält sjukt. Minns när jag var kanske 10-11 år och gick hem från skolan för jag fick feber jag gick i snön och tänkte nu lägger jag mig och dör, jag somnar här. När jag väl kom hem så sov jag och drömde mardrömmar om att jag ”skolkade” och att jag inte alls var sjuk på riktigt. Minns hur jag skulle ta mig från soffan till toaletten och fick dra mig fram på golvet för jag var så dålig. Lika någon gång när jag var så sjuk att jag bara log och stirrade in i soffan och svettades och försvann, fick duscha för jag skulle till doktorn och hur jag bara ville ramla ihop.
Jag blir verkligen SJUK när jag väl är sjuk och därför är jag skiträdd för influensan. Magsjuka fixar jag trots att man tror man ska skita ihjäl sig men influensa jag tror seriöst jag ska dö varje gång. Varje gång jag somnar med influensa tänker jag att nu är det sista andetaget, jag får liksom ingen luft och tror att man ska dö.

Hoppas jag slipper denna influensa för alla jag talat med som fått den är skitsjuka och jag vill inte! William fixar influensor, men de gör inte jag. Så influensan håll dig på på avstånd tack!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: